Hallihallå!

Kände att det var dags att ta tag i det här med bloggandet nu igen. Men orkar egentligen inte. Har legat i sängen sen i tisdags eftermiddag. Inget kul alls. Till en början feber och nu en regäl förkylning som inte verkara vilja ge sig. Är så sjukt trött så sover större delen av dagen. Förutom på kvällen, då är jag hur pigg som hellst.
Men men, sånt är livet.
Zorro han bara växer och växer. Han och Dan (katten) verkar komma ba överens. De bråkar/busar allt som oftast. Vet egentligen inte vem, som får den andra att reagera. Men det är väl som det ska. Syskonkärlek. Ganska mysigt att ligga hemma i soffan och vara sjuk när man har sällskap av en sovandes hund och en katt.
I lördags var det luciafest i Älgabäcksryd. Årets lucia var jag(!). Har aldrig varit så nervös innan. Stod och hoppade innan jag kom i luciaklänningen. Kronan skavde nått gräsligt så var räöd i pannan flera dagar efter men var samtidigt kul. Är väl nått man bara gör en gång i hela livet:)
Det är kallt och ligger snö ute. Nått jag inte märkt så mkt av förutom när Zorro vill ut och kissa. Men kul, då börjar det bli jul. Skulle haft sista föreläsningen igår men orkade aldrig ta mig ur sängen. Men nu är det iag jullov. Ska bli skönt att kunna vila med gott samvete.
Tror det är dags för en dusch nu. Se om jag är pigg nog att åka på julfest på tonår. Imon blir det förhoppningsvis Göteborg med Sandra och Henrik. Hoppas man är pigg så man kan följa med. Annars åker jag nog ändå;)