Såå nu är snart ytterligare en helg till ända. Fredagen tillbringades i Älgabäcksryd där vi intog en delikat tre-rätters måltid bestående av nån lax gojjs, cream freich och kaviar och avokado till förrätt. Hasselbackspotatis och ko-i-gris till huvudrätt och varm fruktsallad med glass till efterrätt. Mumsigt värre var det:) Tjötade en massa och åkte sen hem till sängen.
Igår bakade jag semlor och städade rummet hela dan. På kvällen bar det av till Värne för 18-års fest. Träffades i Ödestugu och åkte sen med Peter, Martin och Patricia till Malmbäck där vi fastnade en stund i Klockargårdskyrkan eftersom Peter var hungring (som alltid:P). Fick med oss Engholm och ett gäng till därifrån. Martin bytte bil och Elin kom till oss. Stannade på statoil i Nässjö för att köpa blommor till de andra två som också hade festen. Där blev jag värvad till Engholms bil för de behövde en tjej som livade uppstämningen lite. Lyckades väl inte jättebra. De var  inte så pratglada. Kom iaf fram tillslut efter en liten tur inne i Eksjö. Var mkt folk. Fick nr 84 på handen och vi var inte sist. Träffade mkt folk som man kände igen. Kul:) Vi hade nog de bästa presenterna. Bl.a. ett par stringkalsonger med en elefant framtill. Abbe hade med sig en gädda med. David blev sååå glad:P
När vi åkte hem hade det snöat mkt och var riktigt halt. Kom iaf hem tillslut vid halv 3 typ. Gick och la mig jättepigg. Somnade tillslut men sov dåligt. Tittade på klocka kanske en gång i timmen fram till 11 då jag gick upp. Tycker det är konstigt att jag inte är trött idag.
Nähä nu kanske jag ska ta tag i mitt liv och göra klart semlorna och städa klart på rummet.
Adios amigos!