Hejsan hoppsan!!
Nu sitter man här igen. Fortfarande kvar i sängen, med datorn i knät. Orkar egentligen in skriva, är för hungrig men jag orkar inte gå upp och äta frukost.

Gjort det sista provet nu. Fatta, nu är gymnasiet över för min del. Känns konstigt, overkligt. 12 år i skolan är över nu. För några veckor sedan ville jag inget hellre än att sluta men nu när det är mindre än två veckor kvar jar jag nästan ångerst över att det snart är slut. Inte för att jag kommer sakna klassen eller nått. Bara att all den trygghet som funnits försvinner nu. Man har fått pengar utan att göra speciellt mycket. Även att jag går/gått natur har jag aldrig kämpat för att  klara av skolan. Visst jag har inte toppbetyg men har klarat mig bra ändå. Enda jag känner just nu är att JAG VILL INTE SLUTA. Ska nästan bli skönt att slippa vissa delar av klassen eftersom vi ändå inte har varit en del av den. Vissa personer kommer man nog inte ens hälsa på om man möter dem på stan, medans jag säkert kommer stanna till och prata länge med.
I morgon är det bal. Har nog fortfarande inte fattat det. Men det ska bli jätteroligt. Kom förbi stora hotellet vid 16.40 om du har tid och lust i morgon.

Nu ska vi iväg till mormor och fira mormorsdag.

Puss och kram så barn