Tjolahopp!

Då var det nytt år igen. Inne på 10-talet. Skumt att säga det. Känns som det är 1910-talet man menar. Men man vänjer väl sig.
Igår spenderades kvällen och natten i Älgabäcksryd med god mat (erotisk planka med blan annat syfilis på) och goa vänner:) Innan tolvslaget åt vi, årets brottare, flickvänn, dansare mm röstades fram. 00-talets olycksfågel blev utan vidare överaskning Martin Engholm. Det spelades lite "teater" där Rebecka läste vad de medverkande skulle göra. Vid 12 gick vi ut och frös, drack frusen pommack, tittade på fyverkerier och delade ut nyårskramar. Sen gick vi in och spelade spel, pratade och självklart blev det maffia. Var hemma vid halv 4 ungefär.

Julen firades som vanligt hemma med familjen på daen och sen på kvällen åkte vi till mormor och morfar och träffade alla kusiner. Åt, pratade, busade och pratade. Vid 23 var jag i malmbäck på midnattsmässa och sen hem till ida för lite efter häng. Där vi även var dan före dopparedan efter lite tomtning hos familjen rogö. Juldagen blev en spelkväll hos fredrik r. Annan dan var jag bjuden på hockey. Gött att hv vann:) Sen bar det hem till rogö igen och titta på JVM, vinst där med:D Gjorde varma mackor och körde maffia sen.
Det var min jul i korthet.

Bästa julklappsrimmet tror jag morfar fick.
"På traditionellt vis,
ska det i denna ligga en gris.
Men då vi skaffat hund,
levde grisen bara en kort stund."'

(Zorro åt upp marsipangrisen morfar alltid får i julklapp)

Nu ska jag hitta på nått att göra. Typ byta om och sen åka.

Kramelikrams